2014. gada 29. novembris

Tīkla kabelis Revox magnetofonam.

Par barošanas kabeļu ietekmi uz sistēmas skanējumu ir lauzts ne mazums šķēpu. Šoreiz neliels eksperiments ar pilnīgi analogu traktu. Nolēmām salīdzināt spēka kabeļus pieslēdzot tos pie pamatīgi "revidēta" Revox" magnetofona.

Salīdzināšanā piedalījās HiFi Tuning  kabelis, kā esošās sistēmas dalībnieks, Furutech Absolute Power, Audioquest NRG100 un Cardas Clear M power, Par nožēlu Audioquest kabeļa IEC spraudnis bija par lielu un to nolikām malā.

Divi atlikušie pretendenti pārliecinoši pierādīja savu pārākumu pār HiFi Tuning speka kabeli. Kā pirmais tika klausīts Absolute Power- viennozīmīgi tembrāli bagātīgāks, piesātināts un enerģisks skanējums. Likās, ko vēl Revox var vēlēties. Nākošais un pēdējais pretendents- Cardas Clear M- kabelis domāts tieši signāla avotiem. Un savu uzdevumu tas veica visaugstākajā līmeni- iepriekšējā pretendenta tembrālajai bagātībai pievienojās plašāka un dziļāka skatuve, skanējums kļuva telpiskās un ieguva papildus apjomu un instrumentu lokalizāciju. Apsveicam Cardas Clear M ar uzvaru šai nelielajā sacensībā par vietu pilniīgi analogā sistēmā!

Nav komentāru: